Olutkaupunki Oulu – elokuu 2021

Etkö kerkeä istumaan iltoja somessa kytäten paikallisten panimoiden uusimpia kuulumisia? Ällös huoli! Olutkaupunki Oulu -juttusarja paketoi yhteen oululaisten panimoiden kuulumiset kuluneen kuukauden ajalta.


Vilkkaan heinäkuun jälkeen elokuun uutuustahti oli maltillinen, mutta oluiden laatu huiteli totutun korkealla.

Sonnisaari

Sonnisaaren uutuudet olivat jo SOPP-postauksessa pikaisesti esitellyt Pullukka ja Nilikki. Pullukkaa voi ostaa growlereissa Sonnisaaren panimomyymälästä tai nautiskella hanatavarana ravintoloissa. Nilikin suhteen voi menetellä samoin, mutta Nilikkiä on tarjolla myös pullossa, jos kokonaista litraa ei jaksa juoda.

Maistila

Maistilan elokuun uutuudet olivat Kuriiri-belgipale ja SOPPissa esitelty Tallahaze hazy DIPA. Jos Tallahaze jäi SOPPissa maistamatta, suosittelen hakemaan growlerin Maistilan kaupalta! Kuriiria on puolestaan tarjolla sekä Maistilan myymälässä että useissa ruokakaupoissa ainakin Oulun seudulla. Uutuuksien lisäksi elokuussa valikoimiin palasi Kosmopoliitti, vahva belgityylinen golden ale.

Panimo Narri

Narrilla muut kiireet ovat rajoittaneet panimokaupan aukioloja ja vähentäneet uusien oluiden virtaa, mutta panimo toimii edelleen ja myymälä on auki ainakin perjantaisin. Suosittelen tarkistamaan ajankohtaiset aukioloajat Narrin sometileiltä.

Hailuodolta ja Mallaskellarilta ei ilmaantunut uutuusoluita Humaloitujen näköpiiriin. Hailuodon Pikisaari-projekti kuitenkin etenee ja Mallaskellarilta voi sosiaalisen median vihjeiden perusteella odotella uusia tuulia.


Ajankohtaiset panimokuulumiset löydät parhaiten näiden linkkien kautta:

Maistila

Sonnisaari

Panimo Narri

Hailuodon panimo

Leave a Reply