Humaloidut harharetket -podcastin neljännessä jaksossa kuullaan lisää Joni Harjun mietteitä viskin ja oluen yhdistämisestä.
Joni muistuttaa, että hyvä viski-olut-tasting syntyy ajatuksella valituista makupareista. Oikeita ja vääriä vastauksia ei ole, mutta tietyt asiat ovat vaativat enemmän jumppaamista kuin muut.
– Pilsner Urquell on aikalailla huonoin olut, jonka voi ottaa viski-tastingiin alkoholijuomaksi, Joni kiteyttää humaloitujen oluiden ongelmia.
Mallasvetoiset oluet toimivat parituksessa lähtökohtaisesti helpommin ja myös hiivavetoiset belgit saavat Harjulta hyväksyvän nyökkäisen.
Mitä muuta olutta valittaessa kannattaa huomioda? Entä mitä ominaisuuksia viskistä olisi hyvä löytyä ja mitä välttää? Kuuntele podcast yllä olevasta linkistä ja opi!
– Sampo