Matkalla Craft Beer Ouluun, osa 3 – Keppo Bryggeri

©Keppo Bryggeri

Vuonna 2016 perustettu Keppo Bryggeri sijaitsee Jepualla Kepon kartanon tiloissa vanhassa hevostallissa. Humaloitujen kysymyksiin vastasi koko Kepon tiimi, Nadja, Calle, Caj ja Björn

Millainen on Keppo Bryggeri ja miten te erotutte muista Suomen panimoista?

Suurin vahvuutemme on ehdottomasti luomuoluiden valmistus. Valmistamme tasapainoisia, maukkaita ja helposti lähestyttäviä oluita puhtaista raaka-aineista. Olutvalikoimamme kehittyy asiakkaiden toiveiden perusteella, mutta haluamme, että asiakkaamme voivat nauttia omaa suosikkioluttaan vuosikausia. Ruoan ja juoman yhdistäminen on meille erittäin tärkeää. Oluemme sopivat niin saunaan kuin salonkiin, ja tärkeintä on nautinto ja elämykset!

Mitä oluttanne Craft Beer Oulun asiakkaiden kannattaa maistaa?

Ehdottomasti meidän vahvempia tuotteita, joita ei kaikkialla ole saatavilla: Double IPAa, Porteria ja Imperial Stoutia. Suosittelemme myös maistamaan meidän raikasta Dry Hopped Lageria, joka on tehty Pehkolan Mallastamon maltaasta.

Mitä Keppo Bryggeri ja Jepua tarjoavat matkailijalle? Onko teillä esimerkiksi panimoravintolaa tai oluiden ulosmyyntiä?

Meidän panimomyymälämme on auki joka keskiviikko klo 10-16.30. Kesäisin ja ennen pyhiä pidämme ovia auki myös muina päivinä, joten suosittelemme seuraamaan meidän sosiaalisen median tilejä! Jos on ohikulkumatkalla, voi tulla koputtamaan ovelle. Avaamme kyllä, jos olemme paikan päällä valmistamassa oluita!

Suosittelemme myös piipahtamaan Pietarsaaressa ravintolassa Station 23:ssa. Siellä on tarjolla kaikki meidän vakiovalikoiman oluemme ja välillä myös erikoiseriä.

Pohjanmaan panimotoiminta vaikuttaa varsinkin asukaslukuun suhteutettuna vireältä. Teettekö yhteistyötä muiden alueen panimoiden (Bock’s, Kvarken) kanssa?

Onhan täällä paljon panimotoimintaa asukaslukuun nähden. Kaverillista yhteistyötä tehdään esimerkiksi tarvikkeiden hankinnassa ja totta kai välillä kysellään neuvoja toisilta. Kaikilla meillä on kuitenkin oma tyylimme valmistaa oluita ja siksi uskomme, että asiakkaat arvostavat jokaisen panimon tuotteita eri tavalla ja löytävät sieltä suosikkinsa.

Millaisia odotuksia teillä on kesän Craft Beer Oulu -festareiden suhteen?

Odotamme innolla festarikesää ja tämä on ensimmäinen kerta kun tullaan oluttapahtumaan Ouluun. Toivottavasti paikan päälle tulee paljon väkeä. Nähdään kohta!

©Keppo Bryggeri

Keppo Bryggerin kuulumisia voi seurata panimon nettisivuilta, Facebookista ja Instagramista.

-Jarmo

Leave a Reply